Jul 3, 2008, 5:52 PM

Благославям те 

  Poetry » Phylosophy
639 0 1

За мен ще си останеш вечното дете,

защото аз съм майка твоя,

бъди щастлива, благославям те,

нека това те грее в студа и в зноя!

 

И в трудности и във беди,

ще бъда винаги до тебе,

винаги така честна остани,

дори нещо в теб да стене...

 

На поколенията ти предай

от мойта искреност и доброта.

На мъж добър ти отдай

своята неземна красота!

© Ралица Недева Недева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Добре дошла в този сайт. Стихът ти е писан с много обич към твоята дъщеря. Личи си...
Random works
: ??:??