Mar 25, 2016, 4:17 PM

Благовещение за бездомните 

  Poetry » Civilian
267 0 0

От болести, беди и глад

нека пазим тях -

и стар, и млад,

че несъпричастието е грях.

 

Нека и те да са спасени

и да са засмени,

да усетят светлина в живота,

че не всеки има имота.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??