Sep 10, 2023, 6:40 PM

Бодрост 2 

  Poetry » Other
230 0 0

Слънце изгрява в небесната шир,

на човешкия живот гледам бодро,

има го и доброто в нашия всемир,

топли се душа в светлото лятно утро!

 

Напълни ти душата своя с надежда,

като теб самия обичай своя ближен,

светът е по-добър, отколкото изглежда,

вярвай в себе си и ще бъдеш силен!

 

Вярвай и ще имаш ти по-хубави дни,

не гледай мрачно и усмихни се ти,

как летят в небето птиците погледни,

остави душата си да пее и да лети!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??