Oct 9, 2011, 9:37 AM

Бог е в мен 

  Poetry » Other
651 0 26

Аз зная, БОГ ме върна към живота!

Утеха даде ми, прие ме в свойто лоно.

Завърна ме от грешната посока

и вяра силна вдъхна ми отново!

 

Деня започвам и завършвам със усмивка,

със благодарност и със блогослов,

неземно чуствам се щастлива,

обгърната в божествена любов!

 

В очите грее тиха радост,

спокойствие, надежда, топлина...

Не може нищо тленно да ме срине,

щом БОГ е в мен и аз съм светлина!

 

 

05.2011.

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??