Jan 28, 2017, 8:43 PM

Бог не е мъртъв 

  Poetry » Other
503 0 0

Бог не е мъртъв! – Каква новина!

Получи светът своя шанс.

Небето празнува, а земята сама

прави празничен реверанс.

                                 

Бог? Не е мъртъв? Наистина ли?

В ума човешки тез мисли се блъскат.

И всяко безнадеждие, срам, суета

като фойерверки се разпръскват.

 

Да! Жив е! Възкръсна! Фанфари звънят!

Най-великата истина за човешкия род.

БОГ НЕ Е МЪРТЪВ! Празнува светът

преминаването си от смърт към живот!

© Галина Пенева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??