Jan 16, 2019, 12:36 AM

Бога нужен 

  Poetry
400 0 0

О, Господи -
кому се молиш ти?
Кой вместо теб греши?
Да бъда аз ми позволи
и доброто нека се множи!
Не бива само да се моля,

творението мене чака!
С надежда мисълта не тровя,

потъвайки във мрака.
Щом искам - значи мога

и вярвам, че ще го направя.
От мен зависи диалога -

на себе си да го представя.
Досадно все да изпълнявам

на други волята си дал.
Обичам да се забавлявам -

не именит ,но не васал.
Кой може да ме спре -

той може и да ми помогне.
За кой това ще е добре -

той зная ще се трогне.
Въпрос на избор и решение -

невинен никога не съм!
Животът туй движение -

творя за да почивам в сън.
Благодаря на всеки дал опора
и комуто нужна е от мен!
Неблагополучен мускула е в спора,
но различният е бога нужен.

 

Vacuum

© Влади Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??