May 24, 2011, 5:10 PM

Богатство 

  Poetry » Phylosophy
1045 0 18

 

Богатството не се измерва

с имане, злато ,

или слава,

Човекът е богат, когато

след него светъл

път остава!

 

Когато смело зад мечтите

и думите си,

сам застава –

макар охулван и отхвърлян –

пак принципите

отстоява!

 

Човекът е богат, когато

без корист щедро

обич дава

и още по- богат, когато

без корист

обич получава!

© Ваня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??