Лъгах себе си с години...надявах се,Защо?
Отчаяно ,доброто търсих...и за какво!?
Алчност ,не, в мене тя не съществува.
Но вятър луд мислите покрива.
Злоба,вяра ,слънчев лъч...
В нощ тъмна ,никой не заспива.
Крадци,на какво...вяра за какво?
Боже ,Народа си отива.
Тенекия,удар ,фалшива добрина!?
Бутурници в нощта просветват...
Дяволът се моли ,Господ да прости...
Че дяволски горчи му шоколада.
А тишината моли за добро...
За мир ,Световна и за обич.
Лъжата е Божият кошмар,
от която Народът ни ще пати.
© Ангел All rights reserved.