Слънцето нека България огрява,
тоест моите хора да се обогатят!
Дреме ми, че друг едва оцелява,
нека си лапат под път и над път!
Като мишка църковна съм беден,
просто в офшорки имам милиони,
просто чорбаджия съм си изеден,
каквото и да сторя - няма закони!
Чуйте, ще напусна тази сглобка,
ако хуманни с възрастните сте!
За мене вие сте си ниска топка,
я, електоратът се сви, че съм менте!
© Георги All rights reserved.