12.11.2023 г., 1:35 ч.

Бойко:Да не се вдигат пенсиите! 

  Поезия » Хумористична, Гражданска
274 0 0

Слънцето нека България огрява,

тоест моите хора да се обогатят!

Дреме ми, че друг едва оцелява,

нека си лапат под път и над път!  

 

Като мишка църковна съм беден,

просто в офшорки имам милиони,

просто чорбаджия съм си изеден,

каквото и да сторя - няма закони!

 

Чуйте, ще напусна тази сглобка,

ако хуманни с възрастните сте!

За мене вие сте си ниска топка,

я, електоратът се сви, че съм менте!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??