Mar 27, 2019, 8:24 PM

Бойко "наказа" Цветанов 

  Poetry » Humour
389 0 1

"Цецо, шири се ти в палата,

няма сал да взимаш заплата.

Маскираме злото демек -

как да ни прости човек!?"

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??