Apr 25, 2007, 5:30 PM

Боли 

  Poetry
972 0 2
Не съм си мислела, че хората са толкова зли..
че такава ненавист и злоба
крият се в душите им...
Почувствах аз какво е да страдаш от техните лъжи.
ПОчУвСтВах. И Много БОЛИ!
От отровата им пият хиляди невинни лица,
хиляди мъже, жени, деца...
Какво ги засяга къде и кога,
с кого, например тя е била??
От какво имат нужда те,
за да не говорят небивалици за всяко дете?
Каква е ползата им от това,
че разбиват на хората живота?
Хората от този тип са много
и да се променят-те никога немогат!!!

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не... не могат!
    Има много жестоки хора!
    Пази се!
    Поздрав!
  • И на мене ми се е случвало подобно нещо. Дали е от завистта или от друго - никой не знае - само тези, които те лъжат и говорят зад гърба ти. Страхотен стих. Браво!
Random works
: ??:??