Jul 11, 2007, 9:09 AM

Боли 

  Poetry
1072 0 1
 

                  Боли


Една грешка, на пръв поглед малка,

доведе до много грешки от моя страна.

И отмина време, преди да прозрея истината жалка

и да разбера, че и аз посял съм лъжа.


Една грешка отне радостта от моя живот,

уби жестоко вярата във любовта,

накара ме да осъзная, че един порок

може да отнеме красотата от света.


А сега сърцето безмилостно боли

и умира бавно ден след ден.

Вече никога няма да погледна онези очи,

които ме обичаха и вярваха във мен.


Онези очи, които можеха да прощават

всички грешки от моя страна,

вече дори не могат да повярват,

че е тяхна моята душа.


Спомените бледи изтъняват и умират,

аз оставам сам в нощта.

А очите - бряг нийде не намират,

те не вярват вече в любовта.


Но... знам, че надеждата умира последна...

Аз пак ще търся път към твоето сърце!

И дори да не го достигна,

щастливо ще си спомням, че някога целувал съм твоето лице!

                                         Nick Dracula

© Антон Городецки All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Харесва ми Умело си преплел чувствата, надявам се са истински. И последния куплет с надеждата е добър завършек Мн успехчета и продължавай да пишеш така добре Аaa и една шестичка имаш от мен :P
Random works
: ??:??