Mar 13, 2008, 10:56 PM

Боли, нали? 

  Poetry
825 0 2

Молих те аз...

Плаках за теб...

Тичах аз към теб,

а ти се отдалечаваше от мен.

Вървеше към нея, а веднъж не се обърна да видиш как се чувствам аз.

Как плачех в този миг.

Спомняш ли си миговете, в които бяхме щастливи?

Помниш ли?

Да, това съм аз, момичето, което тъпчеше,

но времето минава, годините летят, споменът  за миговете с теб остава.

Ще дойде време, ти ще молиш, но къде ще съм аз... не зная.

© Мирослава Митева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??