Jul 10, 2009, 2:09 AM

Болка 

  Poetry » Love
527 0 1

Дъжд ли е това... или сълзи?

Към теб се връщам... или бягам?

От лъжите или самотата ме боли?

От страх ли пак ръка протягам?

 

Дали сърцето в мене бие

или болката яростно пулсира?

Гневът ми маската ще скрие.

... дъждът в душата ми не спира!

 

Не смей да ме потърсиш вече!

Върнеш ли се, да те пусна забрави!

В ръцете ти умирам, душата плаче.

Втори път тя не ще се прероди!

 

Обещания, лъжи и болка -

това е всичко, дадено от теб!

И молих те - картина жалка!

Няма огън в очите ти от лед!

 

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??