Sep 30, 2012, 12:36 AM

Болка 

  Poetry » Love
607 1 0

Tи си тук, вече не изпитвам страх.

След толкова нощи, в които плаках и плаках.

Сърцето ми сигурно ще продължи да тупти,

но не мога да забравя лицето ти...

 

Когато пак си тръгваш, обърни се,

кажи още веднъж, че ме обичаш.

Върни част от живота ми,

не разбивай отново сърцето ми.

 

Не ме оставяй

навън сама.

Не ме оставяй

с толкова много болка.

 

Не мога да живея,

ако не съм до теб.

Не мога да живея...

Предавам се!

© Борислава Д All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??