Feb 15, 2018, 12:58 AM

Болка 

  Poetry
800 1 6

да знаеш че за хората си лесно заменим

толкова е просто да те изтрият от живота си

като тротоарната рисунка с цветен тебешир

заличена без следа от нечия обувка

© Илияна Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??