Jul 3, 2007, 11:57 AM

Болката пълзи ... 

  Poetry
684 0 17
Болката пълзи и дотежава,

от сълзи горчиво се отлага.

Казват: „Поплачи, минава",

но грешат, нищо не помага.


Няма и завръщане оттам...

Птица замлъкнала не пее,

огън угасен не носи плам,

тръгналия, вече не живее.


Как да кажа „сбогом" с глас?

Сбогуване няма със душите.

Нали завинаги остават в нас,

в мислите, в нощите, в дните.


Последното изпращане боли,

поредния полита към звездите.

Навътре болката пълзи, вали...

Ах, дълго търсещи ще са очите?

© Анета Саманлиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??