Mar 16, 2007, 11:45 PM

Болната гора 

  Poetry
513 0 9
Строполи се мрака върху клоните
и небето схлупи се, примря!
Сякаш се страхуваха сезоните
от гнева на болната гора!
Вятърът се свил и не помръдва,
тихо стене пръхава земя,
плахо и смразяващо прозвънва
ехо от на птица песента.
Дъх пресечен, пукване на клонче,
вопъл на изтръпнали треви,
с болка ужасяващо напомнят че
тя е още жива и не спи!
 

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??