Mar 1, 2016, 10:29 PM

Борба 

  Poetry » Civilian
297 0 5

                                                   Борба

 

 

Животът сам превива ти гръбнака

и те захвърля на човешкото бунище.

На други майчински подава си ръката,

притегля го  към своето огнище.

 

Не ще остана с превит гръбнак.

Не искам даром да ме топли.

Ще се боря с теб, животе, пак

и няма да отроня тъжни  вопли.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??