Apr 23, 2015, 10:29 PM  

Ботев 

  Poetry » Odys and poems
767 0 2

Ти беше човек 

за слава и чест

и всеки те хвали

за твоя протест.

 

С чета пристигна

в родна страна

готов бе да счупиш

османска глава.

 

Че турското иго

народът гнети

че българин страда

в мъки беди.

 

Но ще дойде ден 

и всичко ще свърши

и ръка ще положим

на наште сърца. 

 

 02.06.2013 год

© Кармен николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??