Oct 12, 2011, 12:26 PM

Бриз 

  Poetry » Love
1505 0 7

Ще дойде скоро времето, когато ще ме търсиш

отчаяно, сред листите по стълбовете бели.

И отговор ще дириш какъв за теб аз бях.

Красив и уникален, или… облечен в Страх?

 

Сърцето ще прескочи  от  онзи спомен първи,

за топлата  целувка  и устните ми нежни.

Ще дойдат и вълните, рисуващи  по пясъка,

а вятърът  ще пее любовната ни клетва.

 

Тогава ще си спомниш красивите моменти,

ефирната ми нежност, сълзите във очите ми.

И всяка среща, сливане, отдаване и страст,

белязани от  болката пресъхнала - без  глас.

 

Накрая ще приседнеш на пейката самотна,

а  малка бяла чайка в небето ще кръжи.

Със полет ще изпише отвъдните ми чувства,

а бризът  ще  прошепне: ... Обичам те – бъди!

© Евгени Янев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??