Apr 15, 2017, 8:24 AM

Брулена душа 

  Poetry » Love, Free verse
214 2 7

Дъх на здравец. Вечна самота.

Камбанен звън отеква.

Хълм от жълти маргарити.

Повяхнала съдба.

 

Поглед рее се над буките.

Очи поглъщат вярата.

Обрулена душа. Лъжа и сивота.

Пленени от една надежда.

 

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??