Jan 26, 2022, 9:35 PM

Бунтар 

  Poetry
259 0 2

Гръмко говорене

Висок глас

Искри в очите

Воля и екстаз

Така си представях всички революционери

Така си мислех че правят всички, които днес наричаме смели.

Но осъзнах, че героизмът и промяната

не се крият в риториката пред кладата

Нито в огънят, нито в пепелта

Осъзнах, че съм бунтар,

защото умея да правя всичко което искам

дори докато мълча.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Абсолютно, да!
  • Всеки има своя бунт в себе си, но не всеки има смелостта да промени това срещу което се бунтува - в това е разликата според мен.
Random works
: ??:??