Sep 27, 2013, 12:04 AM

Буря 

  Poetry » Landscape
496 0 4

Спусна се мрак, нощта настана

и изведнъж какво ли стана?!!

Капки дъжд, заплака май небето,

а под дъжда самотно бродеше детето.

- Боже!!! Гръм и в миг светкавица

падна бързо от небето... падна тя върху детето!

 

... Струя кръв изпод дърво изтече,

сякаш цялото дърво кървеше...

 

Капка дъжд, какво направи, един живот прекъсна.

Едно детенце тази нощ загина, а бурята

на сутринта отмина.

Слънцето отново се показа и света огря,

но детето няма да се върне - 

сърцето му завинаги замря.

© Диана Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??