Feb 11, 2016, 6:37 PM

Бягство 

  Poetry » Civilian
407 0 0

Бягам от предателства,

бягам от лоши приятелства,

от фалшиви любови,

от нечестността...

Дори от влюбване бягам

и обич присторена...

Всъщност...не бягам от тях,

съдбата ми ги праща.

Никой не ми подсказа

как да избягам от самотата-

дългите тягостни нощи

в спътник ме превърнаха.

 

    Надежда Ангелова

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??