Feb 27, 2018, 8:51 PM

"Душевна буря" 

  Poetry » Love
1065 1 1

                      "Душевна буря"

 

         Всяка сутрин изпада в меланхолия 
         вечер - потъва в носталгия 
         Очите тъжни преливат  
         сърцето от болка се свива.  
 
         Без думи разбира дори 
         тази болка - отдалеч личи! 
         Огнената страст изчезна 
         превърна всичко в една дълбока бездна.  
 
 

© Гергана Личева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??