Oct 31, 2017, 10:21 AM

Бяла си 

  Poetry » Love
435 0 1

Бяла си и бяла остани

по ширината на отминалите дни.

Бяла си и бяла ти бъди 

в сънища, мечти.

Бяла си и забрави, че бяла си!

Помни, обичай ти!

© Асен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??