Бяла стая с четири стени,
самотата е изписана по всичките страни.
Няма жълто, розово, зелено,
всичко бяло е - от самота заснежено.
Самотна стая и аз седя в средата,
обляна в сълзи, бели като всичките стени,
а самотата нещо си реди.
Стаята безцветна поглъща всички радости!
... Не е ли великолепна?
Бялата стая е дом на самотата,
но аз ще излезна и ще върна радостта и живота в душата.
© Гери П All rights reserved.