Apr 30, 2007, 12:14 PM

Бяла светлина  

  Poetry
570 0 14
Бяла светлина ми блесна в очите,
черното в миг стана бяло!
Мракът в душата ми се изпари,
защото в нея стана бяло.

Оставям се на течението на реката,
с вятъра се заиграват моите коси.
На случайни минувачи се усмихвам
и надявам се - щастието с тях да върви.

На злобните погледи не обръщам внимание!
Критици и завистливи винаги ще има!
Важно е кого аз ще поискам,
да приема за себе си, като мой приятел!
21.01.2007г.

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??