Sep 25, 2013, 8:37 PM

Бяло 

  Poetry » Other
483 0 0

Светло, красиво и нежно.

Усмивка красива,
думи казани, може би небрежно.

Но всичко е бяло, всичко е нежно.

Бяло като сняг. Да, бяло!

Душата гола, няма нужда от одеяло.
И звукът е тих,
звукът е нежен.

Споменът с прах е покрит,
но въпреки това неизбежен.

 

Внимавай! Тук е бяло.

От кални обувки не оставяй следи,
някога тук огнище от светли пламъци е горяло
и пак ще гори!

© Инес Тарашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??