Feb 8, 2011, 4:31 PM

Бяло мастило, черни листа 

  Poetry » White poetry
1066 0 2

Сто хиляди
листа изписани
Сто хиляди
химикалки непишещи
В полунощ с бяло мастило
шарят по черни листа
Сто хиляди
мисли измислени -
измислици недомислени
В полунощ прогарят
Когато сто хиляди
звезди светят поне
и плахи облачета пълзят
В тях светят
сто хиляди крушки
вдъхновени от луната -
възпламенени
И тогава когато
пада зората плахо
и аз полагам глава
на възглавница от пух
И за миг отлитам
нанякъде
за да сънувам

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??