May 30, 2009, 7:44 AM

Бъди навеки 

  Poetry » Love
458 0 0

Бъди навеки все такава;

кристално чиста, приказно красива,

сияйна като утринна роса.

Бъди сестра на Афродита

с невинно чиста, ангелска душа...

 

Сияйни сребърни пътеки

в река от белолунна светлина...

Чаровнице, бъди навеки

божествена и прелестна жена...   

 

01.2001 год.

© Христо Оджаков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??