Nov 28, 2018, 11:21 AM

Bъв южния парк 

  Poetry » Phylosophy
447 1 1

В южния парк

 

Препича слънцето на мойта синя пролет

и пухчета във въздуха летят,

в тревата съм изтегнат аз на воля...

О няма сили кефа ми да спрат!

 

Във София, дойдох за въздух в Парка,

следобеда ме с радост приюти!

Със галеник изглежда, че ме сбърка,

а мене грешката ме възхити!

 

В алеята са майките с колички...

От въздуха и бебетата спят!

Доволни са, усмихнати са всички,

Не се дошли за пръв път в този кът!

 

18.05.2012г. София

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Следобедите, особено в работните дни са много приятно за разходка време, защото са малко разхождащите се
Random works
: ??:??