Aug 27, 2008, 2:01 PM

Царят на Ерусалим 

  Poetry » Other
1077 0 3
                                 ЦАРЯТ НА ЕРУСАЛИМ
Царю на Ерусалим,
Чакам Твоята свята визита,
Твоето присъствие силно,
когато пред Теб ще трепери земята
и дъжд от звезди ще се сипе обилно.
На твоя престол Ти ще дойдеш сияен,
И целият свят ще се спре затаен,
когато ще носиш за нас справедливост
и сила ще слезе над мен.
Чакам аз трепета на планините,
реките, излязли от свойте корита,
чакам аз, изпълнени, дните
на Твоята свята визита.
 Български  Месианизъм

© Нина Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??