Sep 15, 2016, 9:44 AM  

Нощно желание, копнеж... 

  Poetry » Love
406 0 4

 

 

 

Нощно желание, копнеж...

 

Предисловие:

 

Когато човек, желае, мечтае нещо със цялото си сърце се появяват някакви нечовешки сили, които му помагат да се бори за това копнежите му да се родят и да живеят...и тези сили за мен са любовта и свободата, стаени и носени вътре в душата ни...

 

 

Търся те и те откривам всяка нощ
в съня си от преди, сега и за винаги...
Този сън, в който ти и аз
се сбъдваме в едно цяло,
в любенето на тялото и душата ни...
Сънят, в който се пробуждаш в мен,
в който аз се прераждам в теб...
Там, където говори любовта 
и където мълчи сърцето,

за да чувства, мечтае, живее,
за да действа всеки миг
за щастието, което вечно царува,

дори в дните на страдание, 

защото там и където и да е,

слънцето изгрява всеки път

и този сън превръща го 

в самата реалност...!

И така осъзнах в обятията ти,

че всичко започва всеки ден

от едно нощно желание

влюбено в живота...!

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Сърдечно ти благодаря, Влади! На всички благодаря!
  • "И така осъзнах в обятията ти,

    че всичко започва всеки ден

    от едно нощно желание

    влюбено в живота...!"

    Хареса ми много, поздравления!
  • Благодаря ти от сърце Йоанче! Усмихна ми деня!
  • Красиво е в съня - красиво е в живота, прелест
Random works
: ??:??