Feb 18, 2010, 2:09 PM

Целуни ме 

  Poetry » Love
680 0 1

Ухаеща

на теменуга

бях...

ухание

 и друга

бях,

и слънчев смях,

когато

в мене беше лято,

а сега съм цвете

скрежно.

Целуни ме,

разтопи ме

нежно...

 

© Тет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??