Нетърпеливо ме прегръщаш,
жадно гледаш моите очи.
Нощта в магия ти превръщаш,
луди сме, луди аз и ти.
Целувай ме страстно ти,
с огън ме изгори... ти.
А тази нощ е много кратка
и пак търся твоите ръце.
За твоите ласки аз тъгувам
и пак към тебе аз пътувам.
© Петя Ченкина All rights reserved.
А категория "философска" ме довърши.