Mar 8, 2021, 7:11 PM  

Целувка 

  Poetry
388 10 24

Сега така ще те целуна,

че тишината ще се пръсне

на мисли... много неразумни

и грях по женските ми пръсти.

Да, топло е...

Ужасно топло.

От теб до мен - една цигара.

Не спирам никога на: “Стоп” и

горя, горя, но не изгарям.

По въздуха цъфтят малини

а ти си неприлично близо...

Разляхме всичкото си вино

напук на белите ни ризи.

Нощта се спуска с черна прежда

в очите, мракът ни е жажда.

Макар въобще да не изглежда

аз зная, че те притежавам.

Мълчанията стават ноти,

аз галя топлото ти тяло.

Събирам в две очи живота

и го обичам отначало.

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??