Aug 16, 2011, 8:10 PM

Ч. Р. Д. 

  Poetry » Other
610 0 2

на момичето с най-сините очи 

 

Радост е, когато има 

ден, от другите различен 

и човек да може в рими 

поздрава си да напише.

 

Радости да пожелае, 

и любов, и здраве.

Нека зло да те не стига,

нека зло да те не знае.

 

И бъди такa красива 

чак до старини,

малко нежна, малко дива,

просто себе си бъди. 

 

© Иван Симеонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??