Oct 10, 2009, 12:20 PM

... чакам... 

  Poetry » Love
662 0 11

Ще си отида...

тъй, както и дойдох...

нечакана, но връхлетяла

и затаила се в сърцето ти.

Ще си отида...

целувките със мен ще взема

и ще запазя ги дори...

те още парят ми лицето.

Ще си отида...

ти моя сън открадна

и в мислите се настани.

Май не разбра дори?

Ще си отида...

и звуците ще ти отнема,

за да е тихо и да те боли.

Ще си отида...

За да се върна...

когато ме повикаш ТИ.

 

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??