За мен
таванът е небе,
а лампите – звезди!
Затворена между тези четири стени
стоя в очакване
да видя твоите невероятни очи!
Вратите се отварят и затварят...
... и аз те чакам...
.. и жадно те бленувам!
Твоите две светещи очи
блестят за нас
в стаята между тези четири стени,
където те очаквам до зори!
© Лили All rights reserved.