Aug 12, 2011, 11:31 PM

Чакаш 

  Poetry » Love
819 0 0

 

 

Чакаш


Две свещи

хвърлят слаба светлина,

две нощи

мъждукат в буря и мъгла.


Да могат

с пламъчетата да озарят

твойто тяло,

                              ръце, поглед-въглен, гръб...                              


Едва докоснат,

ти вървиш сред мрака.

И чакаш.

Последната атака.

 

 

© Мирела Шопова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??