Частица®
Вървя по пътя и се взирам
за светлина, там някъде напред,
отломки от сърцето си събирам,
за да направя новото сърце!
Но то е толкоз разпиляно
от бури и от ветрове...
И как от него да направя цяло,
щом липсва мъничко парче!
Дали таз липсваща частица
не си я скрил в твоята душа!
Върни ми я, щом няма начин
живота с теб да продължа!
Открадна ли я или я забрави
сред вещи, струпани накуп?
Открий я, моля те, върни я
и аз да продължа по своя път!
© Мариана All rights reserved.
http://www.vbox7.com/play:9027e241
А как се изгражда ново сърце?!!! Сърдечно! 6