Nov 22, 2009, 1:19 AM

Черната душа 

  Poetry » Other
554 0 0

Болката не се споделя,

тя не се дели на две.

Вечно се е впила в мен...

усещам я с цялото си тяло!

Вече не е просто чувство,

а истинска физическа болка!

 

Изгаря ме! Не искам да я спра!

Ала искам да забравя

за всичко нежно и добро

и на болката изцяло да се отдам.

 

Пак ще се напълнят очите със сълзи...

вече не мога да се позная -

наистина ли съм аз това?

От сърцето ми се стича черен катран

и в душата ми вече за никой няма жал!

 

 

 

 

© Ралица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??