Момичето е с черни очила,
грешите, не е само заради лятото,
плач тих притискат техните стъкла,
дявол коварен прати микробус с нещастие.
Лято е, то е с черни очила,
без любопитство, няма плач да видите,
тия май пак ще питат за тона му тъй благ,
не питайте, успяхте да го обидите.
Обиждате и след това все се молите,
пред грубостта червени точки си пишете,
с думи вие всяка невинност колите,
заслужавате си очилата на момичето.
25.06.21