Nov 3, 2005, 9:25 PM

Черни секунди 

  Poetry
802 0 2
Черна гора, вятърът стене.
Младо момче стои на колене.
Стои то на студената земя,
силният дъжд го облива от глава до крака.
Сключило пръсти, прошка то дири.
В главата му са се забили спомени сиви.
Ех, дни сиви, дни празни,
защо ти момче се занимава с глупости разни.
Помощта идва, облечена в бяло,
с божествено тяло, тя се приближава
до момчето, погалва го по лицето,
обгръща го с ръце и му казва:
-Аз съм най-близо до твоето сърце.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря,благодаря!!
  • Ооо вълшебно...Наистина е добро!
Random works
: ??:??