Oct 16, 2009, 6:59 AM

Черно - бяло 

  Poetry » Love
492 0 2

 

Всяка среща завършва с раздяла.

След раздялата срещам те пак.

Тъй години изминахме двама -

слънце с теб, а без теб - нощен мрак.

 

 

Като мигове бъзо минават

часовете на наш`та любов,

а безкрайни и тежки остават

на раздялата всеки час нов.

 

 

И си мисля: дали бих запазил

любовта ни в разделните дни,

ако спомени мили не пали

всичко гледано с четири очи?

 

 

 

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??