Jun 7, 2009, 5:53 PM

Черноморец 

  Poetry
897 0 4

Китно селце, до морето простряно,
от слънчеви лъчи е вечно огряно.
Морски бриз над плажа полъхва.
Уют и топлина на всеки вдъхва.
Вълните бурни на морето
разказват историята на селцето.
Туристът с красотата си обгръща,
пленява го и той пак се връща.
Черноморец завладява всички сърца
и остава като спомен за вечни времена.

© Павлета Кованджийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??