Feb 8, 2011, 3:08 PM

Червената пътека 

  Poetry » Other
614 0 1

Тя върви по червената пътека
със черни рози в ръцете си,
тя стъпва тихо - полека-лека
и пита само "Къде си ти?"

Видя ме... и гледаме се във очите...
Погледът ù ме убива,
този път ще ù отрежа аз косите,
докато болка ми налива.

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??